Потребителски вход

Последна снимка

VIUSID apis - ВИУЗИД ЗА ПЧЕЛИ, НОВО !

Нов препарат за пчелите - Виузид 150 мл, действа на ниво клетка. Действа антивирусно, имуностимулиращо и има антиоксидантно действие.
Профилактика на гнилцови заболявания, нозематоза и след опаразитяване от акари.
http://pchelar.com/node/1183

От днес 1 август може да закупите лекарства по Пчеларската програма

От 1 август може да закупите лекарства по Тригодишната програма за развитие на пчеларството. Ветеринарната аптека при Пчеларски център - южен, издава всички документи необходими пред ДФЗ . Тука може да сключите договор за ветеринарно медицинско обслужване на пчелина.
https://www.pchelarvet.com/
За повече информация 0888945455

ВЕТЕРИНАРНА АПТЕКА - ПЧЕЛАРСКИ ЦЕНТЪР - ЮЖЕН https://www.pchelarvet.com/

В базата на Пчеларски център - южен ЕООД е разкрита и вече функционира Ветеринарна аптека. Аптеката е специализирана в сферата на пчеларството, тука може да намерите всички лекарства предназначени за пчелите. Ветеринарната аптека на Пчеларски център - южен, издава всички документи по пчеларските програми.

ВОСЪКОТОПИЛКА - УДАЧЕН ИЗБОР ПО ТРИГОДИШНАТА ПРОГРАМА

Восъкотопилка модел UJEN, марка: ICONOMIC - S10. Това е много добър избор за инвестиция по тригодишната програма за Развитие на пчеларството в България. Изработена е от неръждаема стомана 1 мм, капацитета е 7 - 10 пчелни рамки. Подходяща е за малки и средни пчелини до 100 пчелни семейства.
Цената е 495 лв.
http://pchelar.com/node/1157

ЛЕКЦИЯ ЗА ПЧЕЛАРИ В СТАРА ЗАГОРА

Уважаеми колеги, на 09.11. ще се проведе първата лекция от програмата на Пчеларско дружество Липа- Стара Загора. Лекцията ще бъде на тема : Зазимяване на пчелното семейство.
Лекцията ще съдържа лектория на живо, видео лектория и дискусионна част.

БУРКАНИ ЗА МЕД - ПРОМОЦИЯ 0.28 ЛВ

Пчеларски център южен ЕООД, предлага буркани на палет на единична цена 0.28 лв. Бурканите са на палет 2528 броя на цена 707.80 лв. Височината на палета 2.40 метра. Вместимост на бурканите 0.720 литра или 1 килограм пчелен мед .
http://www.pchelar.com/node/1154

ЛЕКЦИОННА ПРОГРАМА НА ПЧЕЛАРСКО ДРУЖЕСТВО ЛИПА - СТАРА ЗАГОРА

Лекционна програма на пчеларско дружество Липа –Стара Загора
2017-2018

09.11.17г. Зазимяване на пчелното семейство –видео и дискусия
16.11.17г. Анализ на изминалия сезон – дискусия
23.11.17г. Предаване на пчелни майки - анализ на различни ситуации.

Фестивал, посветен на здравето

За първи път в Стара Загора на 14 и 15 октомври ще се проведе Фестивал на здравето „Здравей, Здраве!“. Той се осъществява с финансовата и логистична подкрепа на Община Стара Загора. С над 60 прояви, в рамките на двата дни в НЧ "Св. Кл. Охридски", фестивалът ще популяризира здравословния начин на живот във всички негови аспекти.

ВРЕМЕ Е ЗА ОКСАЛИС

Температурите, вече позволяват работа с ОКСАЛИС . Доказано действие срещу вароатозата, бързо и лесно третиране. Две до три третирания през месеците септември и октомври, предпазват пчелите от акара. Третираните късно през есента пчелни семейства запазват жизнените си сили през цялата зима.
http://pchelar.com/node/1027

ЗА ОПАЗВАНЕ НА ПИТИТЕ ОТ ВОСЪЧЕН МОЛЕЦ

Восъчният молец, всяка година нанася големи поражения на извадените за съхранение пчелни пити.
Идеално средство срещу вредителя е препарата В -401, напръскани восъчните пити запазват своята цялост повече от 6 месеца. В - 401 е напълно безвреден за пчелите и пчеларя.
http://pchelar.com/node/289

Пазарска количка

Във вашата количка няма продукти.

0 продуктаОбщо: 0.00 лв.

Случайни снимки