Потребителски вход

Последна снимка

НЕОНИКОТИНОВИ ПРЕПАРАТИ - ИМА АЛТЕРНАТИВА !

ДО ИНСТИТУЦИИ, АСОЦИАЦИИ

И БРАНШОВИ ОРГАНИЗАЦИИ

ДО ВСИЧКИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ

Уважаеми госпожи и господа,

Обръщаме се към Вас с информация, която е полезна за всеки пчелар, всеки земеделски производител, относно забраната на ЕС за употреба на неоникотинови препарати за растителна защита. Абсолютната забрана на ЕС към тази група продукти за растителна защита е продиктувана от действието им върху пчелите, т.е 100 % смъртност, която те предизвикват.

От репортаж по телевизията, разбрахме за тревогата на пчеларите, свързана с искането на „някои производители към Министъра на земеделието да се разрешат неоникотиновите продукти за РЗ през пролетния сезон за третиране на семената“.

Позволяваме си да Ви съобщим, че има регистриран биологичен препарат - НАТУРАЛИС – високоефективен и безопасен за пчелите и хората, с последващо дългодействие, който може да реши проблемите на производителите в борбата срещу почвените вредители – телени червии, хоботници и др. и срещу вредители по растенията – листни въшки, белокрилки, трипс. Продуктът е регистриран и за третиране на семената.

Позволяваме си също така да ви предложим да се запознаете и с други наши препарати и торове, които предлагаме и които ни дават възможност да избираме – дали да продължаваме както сме свикнали със старите химически препарати, които тровят не само почвата, но и всичко по веригата след нея: растения, животни, хора, или да търсим нови решения на старите проблеми. Нашите консултанти са на ваше разположение.

Фирмата има продукти, включени в Националните програми за подпомагане:

ТРИФОЛИО ЕС ФОРТЕ - включен в Националната програма за контрол на вредителите по трайните нассаждения през пролетния и есенния период

РАПАКС - включен в Националната програма за контрол на доматен миниращ молец.

НАТУРАЛИС – включен в Националната програма за контрол на теления червей при картофите.

НИМ-АЗАЛ - включен в Националната програма за контрол на доматен миниращ молец.

Надяваме се тази така важна информация да стигне до всички, които са заинтересовани от правилното решаване на проблема и няма в паниката си да прибегнат до опасните за пчелите и хората неоникотиноиди.

За повече информация можете да се обърнете към фирма АМИТИЦА ООД.

Тел.: 0882557755.

Предварително благодарим за вашето разбиране.

.
Президент на “Амитица „ООД

Д-р сн Свилен Николов

АМИТИЦА ООД

ТЕЛ:0882557755

ТЕЛ:0888773377

е-майл:bioamiti@abv.bg,bio@amiti.org

Пазарска количка

Във вашата количка няма продукти.

0 продуктаОбщо: 0.00 лв.

Случайни снимки