Потребителски вход

Последна снимка

Полистеролните кошери - предимства

Полистеролни кошери от Пчеларски център – южен ЕООД

От няколко години фирмата ни внася полистеролни кошери произведени от финландската фирма Paraise Honey. Това са кошерите с най – доброто качество в световен мащаб. Плътноста която 100 кг на 1 м кубик осъществява идеална изолация и комфорт на пчелното семейство.
Полистеролните кошери на фирмата PARADISE HONEY са подходящи за пчеларстване по цялата територия на България. Последните ни наблюдения показват, че с тях добива много мед в планински и полупланински райони. През настоящата 2016 година на територията на Старозагорска област полистеролните кошери дадоха 40% повече мед от дървените си събратя. В най големите горещини тези кошери нямат нужда от охлаждане, пчелите вместо да вентилират събират нектар.
Впечатляващо е развитието на семействата през зимата и пролетта. Бързото развитие позволява правенето на ранни отводки без това да се отрази на медосбора.
Решетъчните дъна на полистеролните кошери по естествен път редуцират развитието на вароатозата.
При този тип кошери няма стареене, няма измятане нито пуквания - характерни за кошерите от дърво.
Заради лекотата си полистеролните кошери са подходящи за подвижно пчеларство.

Наши клиенти и партньори с мнение за полистеролните кошери.

Диян Германов фирма Цера Загора ООД :

Притежаваме 250 полистеролни кошери закупени от Пчеларски център – южен ЕООД.
Пчеларстваме в землището на село Козаревец и землището на с. Малко Търново област Стара Загора . Капка дъжд не падна през месеците май, юни, юли и август, такава суша не помним от години. Въпреки неблагоприятните климатични условия от полистеролните кошери добихме по 40 кг стоков мед. Пчелите настанени в такива кошери опползотворяват и най – оскъдната паша.За следващият сезон предстои увеличение на кошерите с още 250 броя полистеролни
Много сме доволни от сътрудничеството си с Пчеларски център – южен ЕООД . Професионалисти са с много знания и не на последно място предложиха много добри оферти. От тях закупихме и разпечатваща линия на Финландската фирма Paradise Honey.
Иван Танев:
Пчелина ми е от 100 кошера всичка са полистеролни, закупени от Пчеларски център – южен .
Пчеларствам в района на язовир ,, Копринка '' , първите резултати са отлични. Това ме накара да поръчам още 180 кошера, които ще заселя следващия сезон.
Веселин :
Пчелина ми е разположен в района на Димитровград, заложих на полистеролните кошери защото съм убеден в техните добри качества.
В момента разполагам с 200 полистеролни кошери за в бъдеще ще увелича бройката.

Виола Йонкова :
От няколко години започнах да се занимавам с пчеларство, след като видях полистеролните кошери си закупих два. Още първите месеци видях предимствата им. Лекотата с която се работи с тях, позволява представителките на нежния пол да пчеларстват самостоятелно.
В момента съм с 98 кошера на Paradise Honey, най – важното е , че винаги мога да разчитам на екипа на Пчеларски център – южен ЕООД.

След тежката зима на 2016 – 2017 година, пчелите в полистеролните кошери се чувстват комфортно и в момента, средата на април са 8 -9 рамки пило

Пазарска количка

Във вашата количка няма продукти.

0 продуктаОбщо: 0.00 лв.

Случайни снимки