ХРАНА ЗА ПЧЕЛИ АПИФОНДА

                                        ХРАНА ЗА ПЧЕЛИ – АПИФОНДА

ЗА ЗИМНО – ПРОЛЕТНО ПОДХРАНВАНЕ НА ПЧЕЛНИ СЕМЕЙСТВА

Немско качество в производството на храни за пчели. Храната е произведена от фирма Зюдцукер и е с много високо качество и ефективност.

При съвременното пчеларство, където се гонят високи резултати и големи добиви е наложително ползването на храни с високо качество. Променящите се екологични фактори, които са налице при интензивното земеделие, пчелите се нуждаят от допълнителни грижи. Грижата по храненето  и осигуряване на добър хранителен баланс е важен за по – добри резултати в пчеларството.

Качествената храна за пчели АПИФОНДА е добър избор за вашите пчели. Храната е готова за употреба без допълнителна обработка. Те се състоят основно от захароза, глюкоза и фруктоза. Със тези съставки храната е близка до състава на меда, което я прави  полезна и предпочитана от пчелите. ВИЖТЕ ТУК

Храната за пчели АПИФОНДА е във вид на паста и е готова за употреба с балансираща влажност и ниска кристална маса. Тя е съставена от микро кристали до   0.01 мм, които са покрити с тънък пласт от сироп. Кристалите, които по своята структура са леки лесно се пренасят и усвояват от пчелите. Храната за пчели е подходяща при всички климатични условия.  Много подходяща за зимни и пролетни дни, когато няма приток на нектар от природата или не може да се ползва течна храна. Храната се приема охотно от пчелите особено във високопланинските райони. Добрата пластичност на храната позволява рязането и с нож и разпределяне между пчелните семейства .

Храната АПИФОНДА има много предимства :

Равномерна и пластична консистенция, липсва миризма или дразнещ мирис, опаковките са удобни и запазват качеството на храната дълго време.

Структурата на храната е такава, че не се променя и не прави твърда храна.. Дълъг срок на годност ако се спазват правилата за съхранение .

Кога и как да използваме твърдата храна за пчели АПИФОНДА.

  • За бързо развитие на пчелните семейства рано напролет
  • Увеличаване на запасите късно есен
  • Спасително подхранване през дългите зимни месеци
  • Подхранване на пчелните отводки през целия сезон

Отводките, които се хранят с този вид храна се развиват много интензивно и посрещат есента и зимата, като пълноценни пчелни семейства.

АПИФОНДА е в следните опаковки :  Кашон 12. 5 кг, 5 пакета Х  2.5 кг

                                                                      Кашон  15   кг  , блок –  пакет в найлонова опаковка

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *