ЗАЩО ТРЯБВА ДА ПРОЧЕТЕМ КНИГАТА – ЗДРАВИ ПЧЕЛИ 21 ВЕК

        ЗДРАВИ ПЧЕЛИ 21 ВЕК – ЙОВО КАНТАР

 ЗАЩО ТРЯБВА ДА ПРОЧЕТЕМ ТАЗИ КНИГА !

Книгата е трето разширено и допълнено издание с автор Йово Кантар.

Йово Кантар  е автор с много големи познания в областта на пчеларството, природата и човешкото здраве.

В книгата всеки един пчелар, може да намери нещо полезно за себе си. Пчеларят – медар, ще открие простите истини за по- големи добиви на мед. Пчеларят – майко производител ще научи много тънкости за майките, за оплождането, за търтеите за породите пчели. Хората, които се интересуват от пчелните продукти и тяхната полза за здравето на човека ще останат очаровани от информацията в книгата.

По много интересен начин са описани заболяванията по пчелите, начини на лечение и най – вече методи на профилактика.

Химизация, подмяна на пчелната храна, не хуманно отношение към пчелите, това са инструментите за глобалното унищожение на пчелите.

Всичко е в наши ръце, отговора е на Йово Кантар. Спасението на пчелите е в ръцете на мислещите пчелари, тези, които отиват на пчелина с любов към пчелите и природата.

Кой е най големият враг на пчелата? Отговора е посочен по много увлекателен и безспорен начин – това НЕДОУЧЕНИЯ ПЧЕЛАР. Пчеларят, който посяга към пчелите само за печалба ги обрича на смърт, бавна и мъчителна .

По безспорен начин е описано вредното действие на АМИТРАЗА. Повишената резистентност на акара се дължи основно на без контролната употреба на Амитраз / Так – Тик / .

Отрича се употребата на ФУМАГЕЛИН, този препарат предпочитан от много пчелари е в основата на пчелната смъртност.

Никакви препарати не могат да заместят истинската храна на пчелите, а това са меда и цветния прашец във вид на перга.

В книгата много добре са застъпени истинските храни за пчелите, тяхната сила и природо съобразност. Изтощителното хранене със захарен сироп е в основата на зимната смъртност.

Пчелите, които не са хранени със захарен сироп, зимуват много добре, на следващата година събират много мед и са предпазени от болести.

В книгата ,, Здрави пчели 21 век ‘‘, ще научите много интересни неща за восъка, прополиса. Как пчелите ги натрупват в кошера, как тези продукти са част от симбиозата на пчелното семейство.

Как да отглеждаме силни пчелни колонии, които са в основата на рентабилното пчеларство, на всички тези въпроси ще намерите в книгата.

Успешното пчеларство е в ръцете на мислещия пчелар, който търси новото но не забравя и старите прости истини.

Това е книга, която може да прочитате и препрочитате и винаги ще откривате нещо ново и полезно за вашето любимо занимание – ПЧЕЛАРСТВОТО.

Книгата вижте ТУК

За повече информация и поръчки 0888945455

Автор Динко Илев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *